diumenge, de gener 20, 2008

Cançoner


Tesi doctoral de Marta Orts i Alís “La cançó tradicional catalana com a recurs didàctic a l’àrea de Música i les seves possibilitats de tractament educatiu interdisciplinari; repertori informatitzat, anàlisi i classificació”

A la web es troba aquesta secció que s’inicia amb 93 dels 2239 registres de cançons tradicionals catalanes realitzats en aquesta tesi, amb l’anàlisi, les propostes interdisciplinàries, el disseny de consultes i els arxius d'àudio, text i partitures corresponents.

Un ampli recull que ens pot ser d'utilitat.

Il.lustració de Amanda Haley


2 comentarios:

Anònim ha dit...

Hola Ster.

En primer lloc, et felicito pel teu bloc, tant pel disseny com pels continguts: realment fa venir ganes de capbussar-t'hi i remullar-t'hi plenament.

En segon lloc, gràcies per haver recomanat el web i cançoner PRODIEMUS. Espero que et/us sigui útil. I també que els teus/teves alumnes els agradi el Cançoner Eips (dins de Prodiemus)!

Com que el teu bloc m'agrada mooooolt, hi faré un enllaç des del meu (http://blocs.xtec.cat/musicarts) així, a banda de recomanar-lo, el tindré a punt sempre que vulgui fer memòria del què es pot arribar a fer a Educació Infantil i enyorar l'època en què treballava en aquest nivell educatiu.
Fins aviat.
Marta

Anònim ha dit...

Hola Marta!

Ho sento, fins avui no he vist aquest comentari. Gràcies per les teves paraules envers el blog.

Vine sempre que vulguis a fer "memòria" ;)

Fins aviat.
Sther.