diumenge, de maig 18, 2008

Conte: La cigala i la formiga


Amb el canó hem treballat aquest conte a classe. Al cap d'uns dies, vam tenir una sorpresa, la Fada Bibli, ens el va portar en paper!. És una experiència molt positiva ja que és molt motivador pels nens descobrir un conte que ja coneixen i poder-lo tocar, mirar, fullejar, compartir, llegir...

El conte porta l' audio inclòs, m'agradaria saber si algu se'l descarrega, si se sent.

2 comentarios:

carinaaragones ha dit...

Hola bones,
m'agrada molt el teu bloc i sovint el miro, deus ser una persona amb molta sensibilitat artística.Enhorabona! i Felicitat per la teva feina.
Avui m'he baixat el conte, i la veu se sent perfectament. si no et fa res, el posaré a la pàgina web de la meva escola.
Ah! et volia fer una consulta, has demanat algun dret d'imatge per publicar-lo?
Gràcies per tot, atentament,
carina aragonès
ZER Montgrí

Sther ha dit...

Hola carina, gràcies per les teves paraules sobre el bloc, sempre anima a tirar endavant.

Agafa sempre el que volguis, no hi tinc cap inconvenient, tot el contrari penso que si alguna cosa pot ser útil i alhora enriquir la nostra feina, endavant!

Quant a la consulta... doncs... no, no ho he demanat. Sovint li dono voltes al cap, perque també utilitzo moltes imatges... el que sí faig sempre és citar els autors, no sé si amb això n'hi ha prou.

Tinc altres contes que no he penjat per aquest motiu (i això que em moro de ganes! jaja).
He posat un per donar una "pista" del que es pot fer amb ells. A més a més, vaig tindre la xiripa de que tenia l' audio idèntic al conte.

Gràcies per dir-me que s'escolta, de vegades si no tens l'arxiu sonor al teu ordinador no funciona. Ja veig que aquest cop em va sortir bé.

Vinga, fins aviat.