dilluns, de novembre 24, 2008

Nadales escolars

Image Hosted by ImageShack.us
Un total de 12 col·legis de Vila-real van participar en un projecte de música que va donar com a resultat un CD de nadales que porta per títol Li cantem al Nadal.


El CD inclou un total de 12 nadales en valencià totalment inèdites i una cançó típica de Vila-real que es canta cada any en la festa dels Reis Mags.

Aquest projecte va estar patrocinat per la Fundació Caixa Rural de Vila-real, la Regidoria de Normalització Lingüística i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vila-real.

Si entreu les podreu escoltar.

3 comentarios:

Montse ha dit...

M'agrada, aquest blog.
Amb el teu permís, t'enllaço al meu blog "Diari d'una àvia primerenca", el trobaràs al meu blog principal "des del meu mar".
Si no hi vols ser, digues-m'ho, i t'esborraré.

PAULA ha dit...

ON PUC TROBAR AQUESTS CD? SAPS SI ESTÀ PER INTENET PER A PODER GRABAR-LO I POSSA-LO A CLASSE? SOC MESTRA D'INFANTIL Y M'AGRADARIA MOLT.

Anònim ha dit...

Hola Montse!
M'alegro que t'agradi.
Pots enllaçar-me! i jo? :D
Només he donat una ullada, però he trobat molt interessant aquestes reflexions que feu tots plegats (comentaris) sobre temes relacionats amb la infància.

Fins aviat

Hola Paula, he estat mirant i el cd el van distribuir gratuitament per les escoles i biblioteques de Villareal, també deien que si algu li interessava el podia demanar de franc en una de les oficines de la Caixa Rural. No sé si ets de la zona... però podries informar-te en algun d'aquests llocs.

Molta sort! ja ens diras

Sther.