dijous, d’abril 23, 2009

La rosa

Aquest any he fet servir les tovalloletes humides per fer la rosa, un descobriment casual al que vaig arribar en utilitzar-les quan pintàvem amb els dits i haviem de canviar de color sovint (a l'escola no tenim rentadora). Les vam tenyir amb pintura de dits fregant damunt la taula, els nens anaven dient: la sang del drac!. Les vam estendre i un cop seques les vam doblegar per la meitat i les vam anar cargolant en un pal de "pinxos", arrugant una miqueta la part de sota, i han quedat... supers!
Podeu veure millor tot el procés aquí mateix:

13 comentarios:

milyuncolores ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
milyuncolores ha dit...

Hola, es una rosa sencilla y original. Este año no llegamos a tiempo de ponerla en práctica pero ten por seguro que el proximo año agotamos las existencias de toallitas, JE JE ... Me encanta tu blog y en él encuentro un montón de material que puedo aprovechar. GRACIAS.

ideesmagistrals ha dit...

Quina passada! Han quedat xulíssimes!!!

moni ha dit...

Original i creatiu!!! (A mi em faltarien hores per fer tantes coses)

La classe màgica ha dit...

Què boniques! Felicitats! I sembla molt divertit pels nens, oi? :) Si no t'importa agafaré la idea per l'any que ve!

Una pregunta, quan dius tovalloletes humides et refereixes a aquelles que compren les mares per quan canvien els bolquers? No se quines vols dir...

Per cert, si vols també podem compartir les idees. Aquest any nosaltres hem fet les roses amb oueres: http://manualscanigo.blogspot.com/2009/04/les-roses-de-sant-jordi.html

Una abraçada i de nou, felicitats!

Cristina :)

Sther ha dit...

Qué bé que us hagin agradat tant com a nosaltres!

milyuncolores, me hecho mucha gracia tu comentario, pero no hace falta esperar a Sant Jordi para empezar a prácticar. Van muy bien para hacer relieves i texturas para otras activitades, nosotros ya lo vamos experimentando ;)

moni, però si feu la mar de coses tu i els teus nens!

Cristina, sí, em refereixo aquestes que serveixen per quan es canvien els bolquers. Com hi ha de moltes marques i qualitats, jo em vaig reservar les que semblaven més tupides i eren més grandetes.
Però crec que poden servir totes.

I tant, que la pots fer servir! Sí serà tot un honor! per això estem per compartir, no?
Ja he vist els dragonets i TOT! No em perdo res del que feu, i tot m'agrada!

Una abraçada.

Cat ha dit...

ostres!! Quina gran ideaa!! Ets una font d'idees i sorpreses! Com t'ho fas això? jeje
Sens dubte, amb el teu permís, em guardo la idea!! jeje

Rinconeducativo ha dit...

Woooow quina bona idea!!! Per aquest curs ja arribo tard però me l'apuntaré pel següent!! Per cert, he creat un blog educatiu i m'estic promocionant. Et deixo el link, passa't a veure que et sembla!! I si t'agrada estaria encantada d'apareixer a la teva llista de blogs! Continuu xafardejant... http://el-rincon-educativo.blogspot.com/

Gemslila ha dit...

GENIAL!! IDEA APUNTADA!
felicitats per la gran feina que fas. Em dic Gemma i fa un temps vas "pescar" un dels meus videos, joc dels daus, crec que es deia.
Per cert, et volia suggerir que afegeixis photobucket.com a l'apartat d'eines multimèdia. Jo ho vaig començar a utlitzar quan em vaig assabentar que tancaven bubbleshare i tot que és una miqueta més complicat va molt bé. Una abraçada!!

Unknown ha dit...

Felicitats!! Unes roses precioses!!

Sther ha dit...

Gràcies a totes per les vostres paraules. La veritat és que des de llavors reciclem les tovalloletes que dona gust, sobretot per decorar corones d'aniversaris amb flors, retallant les siluetes i solapant-les amb diversos colors...

Gemsilia, quina gràcia! Sí, sí, el joc dels daus! és una activitat que agrada molt als nens i a mi! Sempre que la faig penso... quina bona pesca vaig fer!
Miraré això del photobucket.com
Gràcies!

lluna ha dit...

Una idea genial! A més segur que fan bona olor. Els nens s'ho devien passar superbé.
Gràcies per compartir-la.

Acabo de descobrir aquest blog. Et convido a fer una volteta pel meu http://unpolsimdesal.blogspot.com

Anònim ha dit...

M'encanta la idea pel la simplicitat, si no et fa res aquest any la copio amb el meu grup. Gràcies
Montse